Welkom op de site van Contactgroep Zwolle.

U bevindt zich op de website van Stichting Contactgroep Zwolle. Regelmatig zal deze site worden bijgewerkt met de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op vlak van gemeenschapsbelang en de vordering van de verschillende thema’s.
Bezoekt u dus regelmatig deze site om op de hoogte te blijven. Wilt u in contact treden met de contactgroep, dan kan dit door een bericht te versturen middels ons contactformulier, of door gebruik te maken van de correspondentiegegevens zoals rechts vermeld op de site.

Dorpsplan

Vers van de pers

Zo'n 40 vrijwilligers lieten zich niet door het weer tegenhouden. We hebben Zwolle weer een stukje schoner gekregen! #MooiSchoon

Alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet!!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Weer of geen weer, wij zijn er klaar voor! Tot zo! #wehebbenookregenponchos ... See MoreSee Less

View on Facebook

8 months ago

Contactgroep Zwolle

Bedankt voor de mooie avond Jonge Zwollenaren! Onder het genot van een biertje en een barbecue kregen ze de opdracht na te denken over hoe zij Zwolle leefbaar willen houden. Er zijn een aantal hele goede ideeën ontstaan. Binnenkort meer hierover!

Daarnaast willen we ook graag Chantal Grothe van Natuurpark De Leemputten bedanken voor de organisatie, super geregeld!20 Juli 2018
... See MoreSee Less

View on Facebook

8 months ago

Contactgroep Zwolle

Aan alle Jonge Zwollenaren!

Iedere kern in Oost Gelre heeft wel een organisatie die opkomt voor de belangen van de bewoners. In Zwolle hebben we de Contactgroep Zwolle. Wij vinden het belangrijk dat óók jullie als jonge Zwollenaren meedenken over de belangen van de Zwolse gemeenschap. Daarom willen wij jullie graag uitnodigen voor een BBQ en borrel op vrijdag 20 juli a.s. bij De Leemputten. Opgeven kan o.a. door te mailen naar info@contactgroepzwolle.nl, of door een berichtje te sturen naar de onderstaande nummers! Graag tot dan!
... See MoreSee Less

View on Facebook

12 months ago

Contactgroep Zwolle

De jeugd is de toekomst! Maar... hoe bereiken we die en nog belangrijker: hoe vinden zij ons!

Omdat ons huidige dorpsplan in 2019 "verloopt" is de vraag wat Zwolle in de komende jaren gerealiseerd wil zien op gebied van leefbaarheid. Misschien is alles tip-top geregeld, maar hoe behouden we dat dan? Hebben we nog wensen? Of zijn we klaar?

Donderdag 29 maart jl. hebben we samen met Wietske Rooks en Emily Halleriet een interessante brainstormsessie gehouden. Er is een werkgroep ingesteld waarbij deze enthousiaste jonge dames samen met het bestuur een plan uitwerkt om een tweetal zaken te bewerkstelligen:
1. Hoe komen we met de jeugdige Zwollenaren in contact om te laten zien wat Contactgroep Zwolle voor Zwolle betekent?
2. Hoe gaan we het gesprek aan om hun visie en ideeën omtrent wonen-werken-leven in Zwolle te bespreken?

Een ding is zeker: onze toekomstige generatie Zwollenaren vindt hier vast iets van! Maar hoe komen we in gesprek? Jullie hebben vast goede ideeën, we horen ze graag!
Onder het motto "Twee weten meer dan één", is wellicht een goede vraag via dit medium aan onze volgers:

In contact komen met de jeugd... Hoe zou jij dat doen?
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nieuws van ZwolleLui

3 weeks ago

ZwolleLui

Wij organiseren met de Meimarkt een leuke sportieve activiteit voor de leeftijdsgroep groep 7 t/m 15 jaar, blijf onze facebookpagina in de gaten houden! ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

ZwolleLui

🎉👏

T Ni'je Vleus
Over precies een week zijn we al weer (met een biertje of 3 in onze hand 🍻🍺) aan het na genieten van de legendarische zaterdagavond van 'T Ni'je Vleus 🎉

Nog even aanpoten om de laatste puntjes op de 'i' de zetten en dan zijn we er klaar voor. Jullie ook? Tag je vrienden hieronder!🤩🤡🤠

📍 Zaterdag avond 2 maart om 21:11 uur in de Pelikaan in City Lido

BE THERE!
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

ZwolleLui

Wat was het een geslaagde avond.

Met 11 teams is er fanatiek gestreden voor de titel 'winnaar 1e editie pubquiz ZwolleLui'.
En met een totaal van 51 punten heeft het team: 🎉 'T Ni'je Vleus, 🎉 deze titel en een mooie prijs in ontvangst mogen nemen!

Graag willen wij onze sponsoren bedanken Marveld Recreatie Natuurpark De Leemputten en in het bijzonder Café Speeltuin Grolzicht voor alle hulp, sponsoring en gastvrijheid!

En graag tot een volgende keer bij ZwolleLui! 🏆🎉👏
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

ZwolleLui

T Ni'je Vleus winnaars van de eerste editie van de ZwolleLui pubquiz 👏👏 Houdt facebook in de gaten voor de foto's📸📸 ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

ZwolleLui
View on Facebook